Een gezellige pietengym door Korfbalvereniging Sios’61

Foto: Sios'61

VELP – Korfbalvereniging Sios’61 heeft zaterdag 25 november een gezellige pietengym georganiseerd in sporthal de Dumpel.

Deze zaterdag kwamen er vele verklede kinderen met hun ouders naar de sporthal. Er werden door de verschillende pietjes pakjes in de schoorsteen gegooid en klimoefeningen gedaan om de pakjes bij de schoorsteen te krijgen. Ook werd er geoefend met overgooien, evenwicht houden en natuurlijk met mikken om de pakjes in de schoorsteen te krijgen. De kinderen hebben een leuk en sportief uurtje gehad.

Volgende week zaterdag  9 december om 9.45 uur organiseert Sios’61 weer een gezellige Kidsclub in de gymzaal van sporthal de Dumpel. Kinderen tussen de 3 en 6 jaar oud zijn met hun ouders weer van harte welkom om te komen sporten. Meer informatie is te vinden op https://www.sios61.nl/ 

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen