V.k.c. Sios ’61 E1 kampioen

VELP – Sios ’61 E1 speelde de kampioenswedstrijd tegen de nr. 2 Zetten E1. Het werd een gelijk opgaande en spannende wedstrijd.

Tijdens de rust had Sios’61 een kleine voorsprong en n de tweede helft bouwde ze de voorsprong wat uit, hetgeen resulteerde in een eindstand van 6 – 3 voor Sios’61 E1. Dat betekende voor het Velpse korfbalteam: Kampioen. Een mooi resultaat van de jongste korfballer en korfbalsters uit Velp.

Na afloop werd dit kampioenschap in de kantine gevierd met taart en limonade en koffie voor de ouders. De spelers en speelsters ontvingen van de voorzitter en een kampioenschapsdiploma.

Begin april 2024 start de voorjaarscompetitie buiten op sportpark Overhagen aan de Rietganssingel.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.