Turnen voor jongens bij ACGV

Foto: ACGV

VELP/ARNHEM – Na vele jaren is het eindelijk weer zover, ACGV start een recreatieve turngroep voor jongens. Hiermee is ACGV de enige club in de regio Arnhem waar turnen voor jongens wordt aangeboden.

Enthousiaste trainer

Roelof Vogelzang is de enthousiaste trainer van de groep. Met zijn jarenlange turnervaring kan hij de kinderen het turnen zeer goed aanleren.

Waarom jongensturnen?

Bij de lessen voor de kleinste kinderen zitten jongens en meisjes bij elkaar in de groep. Hier gaat het vooral het bewegen en spelenderwijs kennis maken met gym. Omdat de grotere jongens op andere toestellen turnen dan meisjes is het fijn dat de jongens vanaf 6 jaar ook kunnen blijven turnen en de jongensonderdelen kunnen leren.

Locatie

De jongensgroep is gestart in de Gymzaal Jan Luijkenlaan in Velp op zaterdag van 10.15-11.45 uur. Bij voldoende animo is er wellicht een extra groep mogelijk in Arnhem-Zuid. Wil jij ook eens komen kijken of turnen iets voor jou is, kom dan gerust naar de les en doe eens mee!

Over ACGV

ACGV heeft op dit moment meer dan 250 Arnhemse jeugdleden die recreatief les krijgen van gediplomeerde en enthousiaste trainers. Ook heeft ACGV een brede selectie (divisie 3-4-5-6-7) die aan regionale wedstrijden meedoet en daar zeer goede resultaten behaalt.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen