Groot Sinterklaasfeest in Sportcentrum Valkenhuizen: de Magische Familie Sintshow

27 okt 2023, 13:03 Sport
sinterklaasfeest fb promotie
ARNHEM - Op zondag 26 November verandert Sportcentrum Valkenhuizen in één groot Sinterklaasfeest! Het is een prachtig locatie aangekleed in Sinterklaassferen en een Magische Familie show.
JD Entertainment Producties presenteert De Magische Familie Sintshow met Dj-Piet, Danspiet Emilia, Zangpiet Emilio en Sinterklaas!

Over de show

De Magische Familie Sint show komt dit jaar weer terug, met dit jaar een fantastische line up aan artiesten.
Monique Smit, illusionist Alfredo Lorenzo en Bing zijn dit jaar te gast bij de Magische Familie Sintshow! Je ziet ze niet alleen tijdens de show, maar ook na de show kan je gratis op de foto met ze.

Na de show, veel activiteiten!

Na de show zijn er nog ontzettend veel gratis activiteiten waaraan je mee kan doen, zo kan je op de foto met Sinterklaas en de pieten van de show, kan je meedoen aan verschillende Pietenspellen en jouw eigen Pietendiploma halen, springen op verschillende springkussens, een glitter tattoos laten zetten of lekker creatief bezig zijn bij het knutselen!

Tickets

  • Gelrepas: De Magische Familie Sintshow hanteert lage entreeprijzen om het evenement voor iedereen toegankelijk te houden. De organisatie biedt ook een mogelijkheid om Gelrepas houders de show te laten bezoeken. Informatie is hiervoor te vinden op de website: www.magischefamiliesintshow.nl/gelrepas
  • Entreeticket: €15,95; Familieticket 4 personen: €55,00.
  • Tickets zijn online te koop via: www.magischefamiliesintshow.nl .
  • Niet in de mogelijkheid om tickets online te kopen? Neem contact op met de organisatie. [email protected] .
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.