Woning van de maand: Biesdelselaan 7G Velp

Foto:

Dit bijzondere, ruime, vrijstaande woonhuis is een aanrader voor liefhebbers met een oog voor de prachtige locatie en waardering voor het ruime gebruiksoppervlak. Het bijzondere van de locatie is de ligging in de statige woonwijk, de nabijheid van het bos en het vrije zicht over het ruime grasveld aan de voorzijde.

Het pand is gesitueerd nabij uitvalswegen/snelwegen en op zeven minuten loopafstand van het NS-station Velp. Tevens op korte afstand van het Beekhuizense bos, de Rozendaalse hei en de Veluwezoom. Daardoor is het huis uitermate geschikt voor hondenbezitters.

De onderhoudsvriendelijke woning kenmerkt zich door de aanwezigheid van een multifunctioneel souterrain, waardoor werken aan huis zeker tot de mogelijkheden behoort. Het heeft verder een niet alledaagse/ speelse indeling, 4 slaapkamers, 2 badkamers, een zolder en een compacte maar zonnige tuin.

Vraagprijs: € 615.000,- k.k.

Indeling

Begane grond:
Hal met meterkast, ruime woonkamer met open haard en erker, ruime keuken met erker en openslaande deuren naar het zonneterras. Via de keuken is het souterrain bereikbaar.
De begane grond is voorzien van een donkere marmeren vloer.

1e verdieping:
De overloop biedt toegang tot 4 slaapkamers, toilet en een gastenbadkamer.
De ouderslaapkamer heeft een eigen, ruime badkamer die is voorzien van een douche, ligbad (momenteel niet in gebruik) en 2 wastafels. De gastenbadkamer heeft een douche en een wastafel.

2e verdieping:
Prettige zolderverdieping met ruime opbergmogelijkheden. De mogelijkheid bestaat om deze ruimte ook als kamer te gebruiken als dakramen geplaatst zouden worden.

Souterrain:
De voormalige dubbele garage biedt de mogelijkheid om kantoor of praktijk aan huis te hebben. Deze verwarmde en betegelde ruimte met een hoogte van 2,35 meter heeft een grote speel-/werkkamer, een spreekkamer en een berg-/ wasruimte. De werkkamer heeft via de inrit een eigen ingang.

Tuin:
De tuin is rondom de woning gesitueerd met een zonneterras aan de achterzijde en een groenstrook aan de voorzijde. Het terras aan de achterzijde is op het zuiden gelegen en biedt daardoor veel zon.

Bijzonderheden

– Bouwjaar 1993
– Volledig geïsoleerd
– Gebruiksoppervlak 290m², perceeloppervlak 345m²
– Verwarming en warm water door middel van cv-combiketel (ATAG, bouwjaar 2011)
– De gehele woning is voorzien van rolluiken
– Alarmsysteem aanwezig
– 4 slaapkamers (met mogelijkheid tot meer!)
– Oplevering in overleg

Wilt u deze woning vrijblijvend bezichtigen? Neem dan contact op met Franke Makelaars, telefoonnummer: 026-3617923.

Franke Makelaars
Rozendaalselaan 5
6881 KX VELP

[email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen