S.O.O.F Fashion legt de rode loper uit tijdens Volop Velp

Foto: S.O.O.F Fashion

ADVERTORIAL – Op 15 september vindt de tweede editie van het nieuwe Velpse evenement Volop Velp plaats. Bij een groot aantal winkeliers gaat die middag de rode loper uit en zo ook bij S.O.O.F Fashion aan Emmastraat 19 te Velp.

Tijdens Volop Velp presenteert S.O.O.F Fashion haar nieuwe najaarscollectie 2018 met tal van nieuwe merken. Naast een hapje en een drankje ontvangen alle klanten een smakelijke attentie. En bij een aankoop van minimaal € 50,- ontvangt de klant een leuke mini-portemonnee!

Sinds 13 april 2018 heeft S.O.O.F Fashion haar deuren geopend aan de Emmastraat te Velp. De modewinkel voert een assortiment van bekende merken maar weet u ook te verrassen met haar eigentijdse collectie. Bovendien wordt deze collectie bijna wekelijks aangevuld of gewijzigd met leuke items en accessoires.

Kijk voor meer informatie over S.O.O.F Faschion ook op:

Ook in andere winkels worden tijdens Volop Velp, de klanten en bezoekers welkom geheten voor workshops, krijgt men extra informatie, kan men een kijkje achter de schermen nemen, krijgt men een traktatie en zijn er natuurlijk diverse speciale aanbiedingen.

Meer weten over Volop Velp? Kijk dan ook op:

S.O.O.F Fashion

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden