Wethouder Haverkamp opent De Heeren van Rheden

RHEDEN – Donderdagochtend 4 oktober heeft wethouder Ronald Haverkamp van de Gemeente Rheden de openingshandeling verricht van de Heeren van Rheden.

De opening vond plaats om 09.30 uur door het doorknippen van een rode lint door wethouder Haverkamp had plaats gevonden. Anne Bruger bracht namens de Ondernemersvereniging Rheden De Steeg (ORDS) een schaal met lekkernijen mee en heette de eigenaren van harte welkom in de winkelstraat van Rheden en wenste hun veel succes als nieuwe ondernemers.

Namens de gemeente werd een groot bloemstuk bezorgd en overhandigd door Ronald Haverkamp

Met deze opening komt een droom uit voor de nieuwe eigenaren, Maurice Krechting en Harm Dijkhuis. Er is de afgelopen 5 weken hard gewerkt aan hun bedrijf, maar het is helemaal naar de zin. Een sfeervolle winkel op het gebied van interieur, plant, sfeer en meer.

Het publiek kan bij hen terecht voor een leuk cadeautje, woonaccessoires om het huis opnieuw in te richten en zelfs aan kleine meubelen is gedacht.

Nog tot en met zaterdag zijn er diverse activiteiten, kijk hiervoor op haar facebook pagina, www.facebook.com/deheerenvanrheden

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

De Heeren van Rheden

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden