Advertorial-Sabine den Hollander uit Rheden, het gezicht achter kraamzorg Veluwezoom

Foto: fruity monkey via Foter.com CC BY

ADVERTORIAL – Hoi, ik ben Sabine den Hollander uit Rheden en ben het gezicht achter kraamzorg Veluwezoom. Ik ben zzp’er sinds juli 2020.

Wanneer je weet dat je in blijde verwachting bent kan je je aanmelden bij mij, hierbij wel opgemerkt dat je niet te lang moet wachten, want ik wil je de garantie kunnen bieden dat ik de gehele kraamtijd bij jullie kan zijn. Om die reden zal ik dan ook niet meer dan twee kraamgezinnen aannemen per maand.

Ik heb contracten bij elke zorgverzekeraar en ben je verzekerd dat je kraamtijd vergoed wordt. Wel is er een eigen bijdrage, bekijk hiervoor in de polisvoorwaarden van je zorgverzekering. In veel aanvullende pakketten wordt dit wel vergoed.

In het najaar 2021 ga ik mij verder ontwikkelen in de Natuurlijke Kraamzorg en mijn certificaat halen. Hier heb ik ontzettend veel zin in.

Op mijn website www.kraamzorgveluwezoom.nl kan je meer informatie over mij en mijn werk vinden. Ook heb ik een Facebookpagina en Instagram.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen