Goed Eten Velp

Foto: Fotohuis Velp

VELP – Sinds mei van dit jaar is Velp een culinaire winkel rijker. Aan de Hoofdstraat 210 in Velp heeft Goed Eten Velp haar deuren geopend. Eigenaren Carolien en Marcel hebben een gezamenlijke passie voor koken, lekker eten en alles wat daarmee te maken heeft. Dit alles delen ze graag met hun klanten door dagelijks verse gerechten te bereiden.

Bij Goed Eten Velp worden de gerechten bereid in de open keuken in de winkel. Er worden dagverse ingrediënten gebruikt. Zo kunt u bij Goed Eten Velp terecht voor een lekkere, gezonde maaltijd.

Dagelijks goed eten is belangrijk, maar kost tijd. Niet alleen het bereiden van een gezonde maaltijd, maar bijvoorbeeld ook het doen van de boodschappen. En een lekker stoofgerecht of een lasagne is niet in een handomdraai gemaakt. In onze drukke levens is daar niet altijd ruimte voor. Goed Eten Velp biedt dan de uitkomst.

Carolien en Marcel richten zich ook graag op de ouderen in Velp en Rozendaal. Via bestaande maaltijdservices moet vaak een eind van tevoren de maaltijdkeuze voor meerdere dagen doorgegeven worden. Weet u wat u volgende week woensdag graag wilt eten? Goed Eten Velp verkoopt haar gerechten vanuit een grote koelvitrine in de winkel. Ter plekke kunt u beslissen waar u zin in heeft en voor 1 of meerdere dagen uw maaltijd kopen. Of u nu een grote of een kleine eter bent, iedereen kan bij Goed Eten Velp terecht. U bepaalt zelf de grootte van uw maaltijd.

Niet alleen in de winkel kunt u een verse maaltijd uitzoeken. Via de website www.goedetenvelp.nl kunt u ook van tevoren bestellen. U kunt kiezen om de maaltijd af te halen, maar ook aan huis leveren in Velp of Rozendaal behoort tot de mogelijkheden.

Lasagne Bolognese, Boeuf Bourguignon, Pasta’s (bijvoorbeeld Kip pesto of Bolognese), verschillende Risotto’s, Stamppot prei, Witlofschotel, Knolselderijpuree, Nasi / Bami, Rendang, of een huisgemaakte Gehaktbal zijn bijvoorbeeld gerechten die u kunt vinden bij Goed Eten Velp. De 10 tot 12 dagelijkse gerechten worden regelmatig gewisseld, waarbij rekening wordt gehouden met de seizoenen en de wensen van klanten. Naast diverse vlees- en visgerechten, is er ook ruime keuze aan gerechten zonder vlees of vis.

Goed Eten Velp biedt ook een uitgebreid assortiment aan wijn, servies, olijfolie, azijn, zeezout, chips, worstjes, sauzen, koffie, thee, et cetera. De producten worden met zorg geselecteerd en vindt u niet zomaar in de supermarkt. Leuk voor uzelf, maar ook om weg te geven voor een verjaardag, Sinterklaas of de Kerst. Tevens ontbreekt een cadeaubon voor een maaltijd uiteraard niet.

Wij zijn enthousiast!Goed Eten Velp

(Foto’s: Fotohuis Velp)

Goed Eten Velp

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen