Even voorstellen: Juf Marianne in de auto

Foto: www.onetwodrive.nl

SPANKEREN/DIEREN – “Wat fijn dat ik ons hier even mag voorstellen. Mijn naam is Marianne en samen met René, mijn man, zijn we in september verhuisd naar het leuke Spankeren. We hebben het erg naar onze zin en hebben natuurlijk onze autorijschool ONETWODRIVE vanuit Zevenaar meegenomen. De autorijschool bestaat nu 3 jaar.”

Verschil maken

Na 25 jaar met plezier voor de klas was Marianne toe aan een nieuwe carrière. In 2017 startte zij de opleiding tot rijinstructeur voor rijbewijs B, de personenauto. In combinatie met haar baan voor de klas behaalde ze de opleiding en ging meteen aan de slag. Als kleine zelfstandige met veel onderwijservaring wil ze graag het verschil maken binnen de autorijschoolwereld.

Voor goede autorijlessen, veilig en vaardig op weg, rijles vanaf 16,5 jaar, wij geven les met plezier!

Op maat en persoonlijk

Op maat les bieden door aan te sluiten bij wat iemand nodig heeft om zich veilig te voelen en te slagen hoort daar zeker bij. “Met mij kun je lachen maar daarnaast ben ik een serieuze instructeur die je verder probeert te helpen tijdens de rijlessen.” Ook René geeft les bij ONETWODRIVE. Naast zijn fulltime baan bij de politieacademie geeft hij een paar uur per week les voor de rijschool. “En dat doet hij met ontzettend veel lol en plezier”, aldus Marianne.

www.onetwodrive.nlIs er een wachtlijst?

Nee, René heeft vanaf heden plek op de zaterdagochtend. Marianne is haar leerlingen in Zevenaar aan het afronden en probeert zo snel mogelijk dagdelen les te gaan geven aan leerlingen in Dieren en Spankeren en omgeving. ONETWODRIVE rijdt af in Arnhem.

“Na 3 jaar kan ik wel zeggen dat ik een ervaren instructeur ben en het slagingspercentage bij het CBR maakt me trots op mijn leerlingen.” Dat slagingspercentage is bovengemiddeld en ligt rond de 80% voor de eerste keer slagen. Onetwodrive kijkt heel goed naar wat jij nodig hebt en sluit daarop aan bij het lesgeven. Rijles moet gewoon draaien om goed leren autorijden en natuurlijk hoort daar gezelligheid bij! “Als mijn leerling zich goed voelt leert hij ook vlotter goed autorijden. En dat is mijn streven.” Je krijgt bij onetwodrive precies het aantal uur les wat jij nodig hebt om vol vertrouwen en veilig af te kunnen rijden.

Interesse?

Informeer bij ONETWODRIVE via Whatsapp op 0614400900 of kijk eens op de website: onetwodrive.nl en check de reviews.

Geef je op tijd op! Jullie zijn van harte welkom bij ONETWODRIVE!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen