Mensen helpen tijdens een unieke en bijzondere periode in hun leven, dat maakt mij als mens en makelaar écht gelukkig.

Foto: Homi Makelaars

ADVERTORIAL – In deze huidige woningmarkt is het vinden van je nieuwe droomhuis een ware zoektocht. Gelukkig brengt Coen Heuvingh, makelaar bij Homi Makelaars, hier verandering in. Coen is een enthousiaste makelaar die zich voor de volle 100% inzet voor zijn klanten.

Door zijn 10 jaar ervaring als evenementencoördinator en gastheer van Nationaal Park Veluwezoom heeft hij de nodige mensenkennis opgebouwd. Dat komt mooi van pas bij de nieuwe generatie makelaar waar de klant centraal staat en het volledig ontzorgen tijdens een spannende periode. De carrièreswitch van Coen is opvallend, maar niet verrassend. Van de bossen naar de huizen, maar de connectie met mensen blijft. Het werken met mensen, een ondersteunende factor zijn en onderdeel uitmaken van een bijzondere tijd in het leven van klanten is waar iedereen bij Homi Makelaars energie uithaalt.

De nieuwe generatie makelaars bij Homi

De keuze voor Homi makelaars was snel gemaakt. Het jonge, eerlijke en persoonlijke karakter van Homi past perfect bij Coen. Hij is zelf ook jong, nuchter en allesbehalve stoffig en klassiek – iets dat je toch nog veel in de makelaardij ziet. ‘’We zijn een jonge groep met een frisse blik op de makelaardij. Wij vinden dan het anders kan, en soms zelfs moet’’, aldus Coen. Persoonlijk contact, vertrouwen en simpelweg een goed gevoel tussen klant en makelaar is het allerbelangrijkste. ‘’Daar past geen moeilijk taalgebruik of afstandelijke dresscode bij, iedereen moet zich thuis voelen bij ons’’.

Ontzorgen tot in de puntjes

Mensen leren kennen, ondersteunen, begeleiden en ontzorgen maakt Coen een gelukkig mens. Dit is dan ook zijn doen als makelaar. Hij onderscheidt zich van de klassieke garde door zijn nuchterheid, openheid en door zijn oprechte interesse in zijn klanten. Daarbij is hij te herkennen aan zijn snelle en informele communicatiestijl.

Coen is benieuwd naar de achtergrond van zijn klanten. Waarom willen ze juist wonen in een bepaalde wijk? Wat trekt de regio hen zo aan? En waar worden ze gelukkig van in een woning? Juist deze belangstelling voor zijn klanten zorgt ervoor dat Coen er alles aan doet om de nieuwe droomwoning voor zijn klanten te vinden.

“De persoonlijke verhalen en het leuke contact met klanten, daar doe ik het voor. Ik wil dat klanten mij ten alle tijden contacteren wanneer ze zorgen of vragen hebben. De stress bij het kopen of verkopen van een woning wegnemen en mijn klanten laten weten dat ik voor ze klaar sta. Daarom neem ik graag alles uit handen en ontzorg ik mijn klanten van begin tot eind.”

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.homi-makelaars.nl/locaties/rheden/, of bel naar: 026 – 303 6357 en mail: [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen