Nieuwe galerie Zippora Meijer Art & Design in Velp

ADVERTORIAL – In de Hoofdstraat van Velp bevindt zich sinds kort een galerie met een kleurrijke etalage. ”De kunst kleurt je leven”. De kunstenares Zippora Meijer heeft samen met haar zoon, Gino Sahanaja,  kunstwerken tentoongesteld in de galerie.

Wie binnenkomt ziet allerlei verscheidende soorten kunstwerken. Sculpturen, sieraden, schilderijen, beelden, tassen en kleding.  Onverwachte combinaties van materialen zijn typerend voor haar stijl en haar lust tot experimenten. Haar schilderstijl is te classificeren als neo-expressionistisch, met sprekende kleuren op een doorgaans donkere ondergrond. Centrale thema’s in haar werk zijn liefde en de kracht van vrouwen.  Sinds het begin van de jaren ’90 timmert deze artistieke duizendpoot aan de weg, met alsmaar groeiend succes. Ze exposeert in binnen- en buitenland, won tal van prijzen en is een vaste waarde in de Nederlandse kunst scene. De ontwerpen die ze maakte voor Grolsch gaan, afgebeeld op verpakkingen en blikjes bier, de hele wereld over.

Gino Sahanaja heeft de HKU Utrecht en Artez Arnhem vooropleiding gevolgd en is daarnaast grafisch opgeleid aan het Grafisch Lyceum te Utrecht. Zijn neo-expressionistische werken zijn vooral gericht op wat hij zoal waarneemt en beleeft in zijn binnen- en buitenwereld. Zijn autonome werken kunnen confronterend zijn maar ook dat is kunst.

Zippora gaat binnenkort workshops geven in de galerie te Velp. Tijdens de workshops werken we met acrylverf, foto’s, inkt en acrylstiften. De cursus is gericht aan beginnend en gevorderde schilders. U kunt kiezen om te schilderen vanuit een voorbeeld of iets te creëren vanuit jouw fantasie. Zippora geef u tips om u verder te ontwikkelen op artistiek niveau. De cursus duurt 2,5 uur en kost €50,- per keer, incl. een pauze met een koffie/thee/fris en iets lekkers. Het cursusmateriaal is incl. de prijs en beschikbaar voor u in de galerie. Inschrijving: https://www.zipporameijer.com/workshops

De kunstgalerie is te bezichtigen op Hoofdstraat 51a, 6881 TC, Velp en de openingstijden zijn:

  • Dinsdag: 10.00 tot 17:00
  • Vrijdag:    10.00 tot 17:00
  • Zaterdag: 10:00 tot 17:00
  • Incidenteel open op de donderdag

De kunstwerken zijn ook te bestellen via de onlinewinkel: www.zipporameijer.myshopify.com

Iedereen is van harte welkom om te komen genieten.

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.zipporameijer.com. En op Facebook.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen