Coaching voor vrouwen met stress

Foto: Veluwecoach Helene Baarda

ADVERTORIAL – Vrouwen die alle ballen in de lucht willen houden kunnen last krijgen van teveel stress. Met als gevolg allemaal signalen die je liever negeert. Zoals een kort lontje, het gevoel altijd aan te staan, piekeren of slecht slapen. Veluwecoach Helene Baarda ondersteunt vrouwen om weer terug in balans te komen.

Ik kreeg vragen en oefeningen om te landen in mijzelf en vond al rustig wandelend inzichten die mij nog steeds helpen. (Andrea)

“Wandelcoaching helpt vaak om energie en flow in het leven terug te krijgen”, zegt Helene Baarda.  Ze biedt individuele coaching op de Veluwe. Dat doet ze vanuit een stevige achtergrond in coaching en training.

Effecten van coaching bij stress

  • Meer rust en ontspanning
  • Betere keuzes maken en grenzen stellen
  • Herkennen van waarschuwingssignalen van het lichaam
  • Minder aantrekken van de mening van anderen
  • Meer veerkracht

Deel van de aanpak is ruimte maken in het hoofd, en lichaamsgericht werken. Daarbij helpt het om in de natuur te zijn, naast gesprekken wordt gebruik gemaakt van de ruimte en beleving van het bos.

Vrijblijvende kennismaking

Wie interesse heeft kan zich aanmelden voor een vrijblijvende wandel-coachsessie. Bel/app naar Helene Baarda, 06-22678946, of neem contact op via de site. Voor meer informatie: www.veluwecoach.nl.

Zet de eerste stap naar minder stress!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen