Nieuwe ontwikkelingen Nimmer Dor

Foto:

LAAG-SOEREN – De gemeente Rheden heeft een overeenkomst gesloten met Reinbouw Vastgoed. Door de overeenkomst is een volgende stap gezet in toekomstige woningbouw op Nimmer Dor te Laag-Soeren. NimmerdorNee volgt de ontwikkelingen kritisch.

De gemeente Rheden en Reinbouw zijn beiden deels eigenaar van de grond op Nimmer Dor. In de nu gesloten koop-, ontwikkel- en realisatieovereenkomst zijn voorwaarden voor overdracht van gemeentegrond, de aanleg van de openbare werken en de verdeling van de kosten vastgelegd. Deze overeenkomst is een noodzakelijke stap om het (ontwerp)bestemmingsplan Laag-Soeren Oost ter inzage te kunnen leggen. Dit gebeurt later deze zomer. 
Bewoners van Laag-Soeren ontvangen begin augustus een nieuwsbrief over de laatste ontwikkelingen.  
NimmerdorNee
Stichting NimmerdorNee is op de hoogte van de ontwikkelingen en geeft in een reactie aan zich juridisch te blijven verzetten tegen de planvorming: “Hierbij spelen verscheidene factoren: de Flora- en faunawet, beleidskaders die inconsequent worden toegepast en de demografische ontwikkelingen die niet stroken met de ontwikkeling van dit plan. De uitkomst is uiteraard ongewis, maar we zien voldoende mogelijkheden de realisatie van het plan te belemmeren”.
ondertekening-nimmer-dor
Ondertekening overeenkomst een feit
Op de hoogte blijven van ons
laatste nieuws via Facebook? Klik
HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever
via Twitter? Volg ons via
@HetRhedenNieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen