Prijswinnaars kleurplaten Velps Dorpsfeest 450 jaar Rheden

VELP – Ter gelegenheid van de viering van 450 jaar gemeente Rheden werden kleurplaten uitgedeeld op alle Velpse en Rozendaalse basisscholen, het Velpse AZC en de opvanglocatie voor Oekraïense vluchtelingen in De Roskam.

Prijswinnaars feestelijk ontvangen bij Biljoen

Bij inlevering van de kleurplaat op het Dorpsfeest in Velp, op zondag 10 september 2023, werden de kinderen getrakteerd op een ijsje. Maar je kon ook nog een prijs winnen als de kleurplaat origineel en kleurrijk was ingekleurd. Een deskundige jury onder voorzitterschap van Anneke Beumer (Velp voor Oranje) maakte een selectie en zondag 17 september waren de prijswinnaars uitgenodigd om met hun ouders en broertjes en zusjes de prijzen in ontvangst te nemen. Het werd een feestelijke bijeenkomst, met drinken en cadeautjes bij het Koetshuis van kasteel Biljoen.

Gety Hengeveld, voorzitter van het Velpse Dorpsfeest, reikte de prijzen uit aan:

1 t/m 3 jaar: Fleur, Lasse en Xam; 4 & 5 jaar: Geronimo, Lynn en Neggie; 6 & 7 jaar: Mila, Sanne en Charlotte; 8 & 9 jaar: Nowi, Maud en Sofia; 10 jaar en ouder: Leonore, Imke en Misha.

Expositie nog één weekend te zien in het Koetshuis van Kasteel Biljoen

Alle kleurplaten zijn nog te zien aan het hekwerk van de monumentale, antieke hondenkennel op het kasteelterrein. Iedereen kan de kleurplaten nog komen bekijken op vrijdag, zaterdag en zondag 22, 23 en 24 september van 14.00 – 17.00 uur. Dan is ook de unieke tentoonstelling ‘Velps verenigingsleven vroeger en nu’ nog te zien in Het Koetshuis van kasteel Biljoen. De tentoonstelling is vrij en gratis toegankelijk.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Dossier: 450 jaar Rheden
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen