Extra openingsdagen verkoopexpositie Nieuwe Ruimte

Foto: Sebastiaan Torenhof

VELP – De verkoopexpositie ‘Kassakunst’, in de voormalige bibliotheek in Velp, heeft twee extra openingsdagen toegevoegd. De kunstwinkel is nu ook op vrijdag 13 december en vrijdag 20 december geopend.

Hiertoe is besloten vanwege de grote belangstelling. Beide vrijdagen kunnen kunstliefhebbers van 12.00 tot 17.00 op koopjesjacht.

Tijdens Kassakunst is werk te zien en te koop van kunstenaars die zijn aangesloten bij Nieuwe Ruimte.

De belangstelling voor de expositie, die van start ging op 1 december, overtreft alle verwachtingen. Vandaar dat besloten is tot extra verkoopdagen. Normaal gesproken zijn exposities van Nieuwe Ruimte alleen op zaterdag- en zondagmiddag geopend.

Op Kassakunst zijn allerlei kunstdisciplines en -stijlen vertegenwoordigd. De wanden en tafels hangen en liggen vol met schilderijen, fotografie, sculpturen en nog veel meer, zowel abstract als realistisch. De prijzen zijn ‘mild’.

Nieuwe Ruimte heeft ook iedere maand een ‘kunstenaar van de maand’. In december is dat Eugène Terwindt. Hij exposeert zes olieverfschilderijen van landschappen. Kassakunst sluit zondag 12 januari af met een ‘finissage’.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden