Grafiek, Keramiek en beelden in de Kapel van Bronkhorst

Foto:

BRONKHORST – Van 18 tot en met 24 september exposeren drie kunstenaars in de Kapel van Bronkhorst aan de Kapelstraat 2. De expositie wordt gegeven door Caro Kropveld, Tiety Koonstra en Lianne Wouters en de werken zijn te bezichtigen van 10:00 uur t/m 17:00 uur. Iedereen is van harte welkom.

Caro KropveldCaro Kropveld

Met een achtergrond als grafisch designer maakt Caro nu gestileerd figuratief grafisch werk. Eerst vooral portretten, op dit moment vogels.

Opleiding: Kunstacademie Minerva 1994.

Technieken: linosnede, staaldruk, RISO, ets.

Website: kec.gallery.

Tiety Koonstra

Tiety Koonstra

Minder is meer, zo is de keramiek van Tiety te beschrijven. Zij concentreert zich op eenvoudige vormen en natuurlijkheid. Haar werk oogt fragiel en heeft de kwetsbaarheid van porselein. Primitieve decoratie- en stooktechnieken vormen een sterke inspiratiebron.

Materiaal: steengoed.

Technieken: handvormen, polijsten, terra sigillata, zaagsel- en veldoven.

Website: www.tietykoonstra.nl.

Lianne WoutersLianne Wouters

Zij probeert door de spannings-lijnen en lagen in ruwe steen een figuratieve vorm te vangen. Lianne zoekt naar dynamiek, disbalans en kracht, maar ook de kwetsbaarheid wordt in haar beelden belicht.

Zacht en aaibaar!

De beelden zijn gemaakt uit steen, klei gebakken en in brons gegoten.

Website: www.liannewouters.com.

Grafiek Keramiek Beelden

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen