Heidewerkdag Rozendaalse Veld zaterdag 29 februari

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP/ROZENDAAL – De Geërfden van het dorp Velp en de gemeente Rheden organiseren jaarlijks de Heidewerkdag op het Rozendaalse Veld. Dit jaar wordt er gewerkt op zaterdag 29 februari 2020 van 09.00 uur tot 12.30 uur. Het startpunt is de parkeerplaats Weg naar de Brandtoren in Rheden.

Veel mensen genieten van de mooie heidevelden door er te wandelen of te sporten. Om de heidevelden open te houden is het belangrijk jonge boompjes te verwijderen en naar de kant slepen.

Helpt u ook mee?

Trek stevige schoenen (en eventueel regenkleding) aan en neem werkhandschoenen en het liefst ook een scherpe snoeitang of takkenschaar mee. De deelnemers sluiten af met heerlijke warme soep!

  • Datum: 29 februari 2020
  • Tijd: 09.00 uur – 12.30 uur
  • Verzamelen: Parkeerplaats Weg naar de Brandtoren, Rheden
  • Meer informatie: www.rheden.nl/heidewerkdag.

Gladheid

Bij gladheid is de toegangsweg afgesloten en gaat de werkdag niet door. Kijk voor actuele informatie op www.rheden.nl/heidewerkdag.

Lees ook:

Heeft u nog vragen over bovenstaand bericht, neem dan contact op met de gemeente Rheden via [email protected] of met het telefoonteam van de gemeente Rheden via (026) 49 76 911.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden