Bewonersavond Snelle FietsRoute Arnhem-Dieren

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Op maandag 20 januari, woensdag 22 januari en donderdag 23 januari 2020 is de gemeente Rheden met inwoners, gebruikers en ondernemers in gesprek gegaan over de twee voorkeurstracés voor de Snelle FietsRoute door Velp en het verdere tracé tussen de rotonde bij Biljoen in Velp tot aan het station in Dieren.

Alle input van deze avonden over de voorkeurstracés van de Snelle FietsRoute wordt samen met een verkeerskundig advies op 24 maart 2020 aan de gemeenteraad voorgelegd. De afweging vindt plaats op grond van de aangenomen motie:

  • Veiligheid;
  • Nut en noodzaak
  • Effectiviteit
  • Draagvlak

Tijdens deze bewonersavond vertelt de gemeente haar inwoners wat zij tijdens de avonden heeft gehoord en wat wordt voorgelegd ter besluitvorming aan de raad op 24 maart.

Iedereen is, maandag 10 februari 2020 vanaf 19.15 uur in de aula van Larenstein, van harte welkom om deze avond bij te wonen. Na afloop van de avond is er ruimte om de wethouder hierover vragen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.rheden.nl/snellefietsroute.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden