Kom buurten in Velp, Rheden, De Steeg of Ellecom met de burgemeester en wethouders

Foto: rheden.nieuws.nl

GEMEENTE RHEDEN – Al eerder was het college van B&W in de dorpen Dieren, Spankeren en Laag-Soeren om in gesprek te gaan met bewoners, zaterdag 5 november kunnen inwoners van Velp, Rheden, De Steeg en Ellecom komen buurten met de burgemeester en wethouders.

Diverse inwoners in de dorpen Dieren, Spankeren en Laag-Soeren kwamen een praatje maken en een lekker kopje koffie drinken. Sommigen hadden zelfs een heel lijstje meegenomen om te bespreken.

Allerlei onderwerpen passeerden de revue. Van veiligheid voor fietsers, tot de afsluiting van de Doesburgsedijk tot het ontbreken van leuningen bij bankjes. In Spankeren ging het onder andere over grint rondom de muziektent, stroom- en waterpunt voor de Oranjefeesten en windenergie.

In Laag-Soeren waren de inwoners vooral gekomen om te praten over de onzekere situatie rond het buurthuis. Het college benadrukte het belangrijk te vinden dat het dorpshuis behouden blijft. Al met al waren het goede gesprekken en in sommige gevallen zeker werk aan de winkel voor de gemeente.

Buurten op 5 november met burgemeester en wethouders

Zaterdag 5 november zijn burgemeester Carol van Eert, wethouders Paul Hofman, Gea Hofstede, Dorus Klomberg, Ronald ter Hoeven en gemeentesecretaris Nadja Renkema-Holstein te spreken in:

  • Het centrum van Velp bij De Overtuin van 10.00 tot 11.00 uur
  • In de Groenestraat naast het marktplein in Rheden om 11.30 uur
  • Op het Amaliaplein in De Steeg om 13.30 uur
  • En bij de muziektent in Ellecom om 14.45 uur

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen