Uitslag Tiny Forest Rheden uitgesteld

Foto:

GEMEENTE RHEDEN – Wat een energie is er in Rheden rondom de locatie van het Tiny Forest! De afgelopen twee weken is er heel veel gestemd. Te veel zelfs, want in veel gevallen is meer dan één keer per persoon gestemd. Er is contact opgenomen met de drie inzenders. Samen wordt gekeken naar een oplossing. Daarom is de uitslag uitgesteld. Zodra er meer bekend is, wordt dat op deze pagina gepubliceerd.

Van 15 mei tot 29 mei konden inwoners stemmen op een locatie voor een Tiny Forest, Er deden 3 locaties mee aan de stemronde.

 

Oorspronkelijk bericht;

De locatie die de meeste stemmen ontvangt, is de winnaar! Op die locatie wordt in november 2018 Tiny Forest Rheden geplant.

Een Tiny Forest is een dichtbegroeid en biodivers bos ter grootte van een tennisbaan. Het bos wordt een groene ontmoetingsplek in de wijk, waar kinderen en buurtbewoners van de natuur kunnen leren én genieten. De buurt ontwerpt, onderhoudt en gebruikt het mini-bos. Het is daarom belangrijk dat de buurt enthousiast is over het plan.

Gemeente Rheden en IVN Natuureducatie riepen inwoners daarom in februari op om mee te denken over een locatie voor het bos. Inwoners droegen veertig locaties aan. Een aantal van de locaties voldeden niet aan de criteria voor een Tiny Forest, andere initiatiefnemers trokken zich terug. Uiteindelijk doen enthousiaste initiatiefnemers van drie locaties mee aan de stemronde. In welke buurt ziet u graag een mini-bos? Stem hier op de Tiny Forest locatie van uw voorkeur!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen