Opnieuw benefietdiner stichting SARI in Peerdestal Ellecom

Foto: rheden.nieuws.nl

ELLECOM – Voor de zesde keer organiseert Stichting SARI een benefietdiner in de Peerdestal in Ellecom. De afgelopen jaren haalde de stichting, die zich inzet voor de ontwikkeling van kansarme kinderen in India, al vele duizenden euro’s op.

Dit geld is vooral besteed aan de bouw van een aantal scholen voor deze kinderen. Dit jaar gaat het geld dat met het diner wordt opgehaald naar de aanschaf van een schoolbus voor de Siragu Montessori School. Hiermee kunnen kansarme kinderen (vooral meisjes) worden opgehaald om naar school te gaan.

De school heeft als doel kwaliteitsonderwijs te geven aan kinderen uit families die op straat moeten leven en die nooit onderwijs hebben genoten. Op dit moment krijgen meer dan 500 straatkinderen les op deze school.

De Siragu Montessori School ligt in Avadi, dichtbij de stad Chennai (het vroegere Madras) in het zuiden van India.

De afgelopen jaren haalde de stichting, die zich inzet voor de ontwikkeling van kansarme kinderen in India, al vele duizenden euro’s op. Dit geld is besteed aan de bouw van een aantal scholen voor deze kinderen. Afgelopen jaar gingen de opbrengsten van het diner naar de bouw van een praktijklokaal op een technische school in Madurai, ook in het zuiden van India.

Kom naar het benefietdiner op 28 januari 2019 in Restaurant de Peerdestal te Ellecom en help mee een schoolbus te kopen.

Mis het niet!

Het benefietdiner bestaat uit een heerlijk Indiaas buffet van de Kohinoor of India, Indiase livemuziek, rad van avontuur met mooie prijzen!

Aanvang 19:30 uur, inloop vanaf 18:30 uur. Kosten €35,– per persoon inclusief welkomstdrankje. Reserveren is noodzakelijk, dit kan via [email protected] of via telefoonnummer 06-22415328. Ben er snel bij, want vol=vol!

Doneren kan natuurlijk ook altijd via: NL28 NBNA 0484390120.

Lees ook:

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden