Opening nieuwe muziektent in Ellecom

Foto: rheden.nieuws.nl

ELLECOM – Zondag 30 juni 2019 vindt de officiële opening plaats van de muziektent in Ellecom. De oude muziektent brandde op oudejaarsavond 2016 volledig af.

Gelukkig was de muziektent, die eigendom is van de gemeente Rheden, goed verzekerd. Betrokken gebruikers, Ellecoms Belang, Muziekvereniging Excelsior en de Oranjevereniging sloegen de handen ineen en gingen met de gemeente in overleg over herbouw.

De Ellecomse architect Jan Rooding werd gevraagd om een ontwerp te maken, waarbij rekening werd gehouden met de al jaren gekoesterde wens om ook te kunnen beschikken over een wc-unit bij kleinschalige evenementen. Het bijzondere ontwerp werd door de bewoners van Ellecom warm ontvangen en in januari 2019 werd gestart met de bouw door Aannemersbedrijf Bumé uit Velp.

De opening van de nieuwe muziektent wordt gevierd met een dag vol festiviteiten. Deze start om 11.00 uur met een lunch op het dorpsplein waarvoor de kaarten (€7,50) te koop zijn bij bakkerij Samberg.

Om 12.00 uur vindt de officiële opening plaats door wethouder Gea Hofstede. Naast de orkesten van Muziekvereniging Excelsior, de Starlightsisters, de Ellecomse koren en de Anne Frankschool nemen ook de Liemers Böhmische met Oostenrijkse muziek en de Politie Bigband Oost Nederland o.l.v. Guus Tangelder deel aan het muzikale programma, dat zal duren tot 18.00 uur.

Geno Tak zorgt voor een moment van rust middels een yogales. De dag wordt afgesloten door Henk Paas met zijn Ellecomse muzikanten. Ze zullen voor een deel de nummers van de ‘Supergig a go go’ ten gehore brengen.

De opbrengst van deze dag komt ten goede aan de inrichting van de wc-unit en aanschaf van zaken die tijdens de brand verloren zijn gegaan. U bent allen van harte welkom op zondag 30 juni vanaf 10.45 uur op het dorpsplein! Vergeet niet om kaarten te kopen voor de gezellige dorpsbrunch!

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen