Open Monumenten Weekend ‘Plekken van plezier’ is gestart in Ellecom

ELLECOM – Het officiële startsein van het Open Monumenten Weekend van zaterdag 14 en zondag 15 september 2019 werd dit jaar in Ellecom gegeven. Vrijdagmiddag 13 september om 15.45 uur werden alle genodigden en belangstellenden ontvangen met een kop koffie of thee in de Dorpskerk van Ellecom. 

Om 16.00 uur werd iedereen welkom geheten door Mieke Blanksma, voorzitter van het comité Open Monumenten Dagen gemeente Rheden. Zij gaf vervolgens wethouder Marc Budel het woord, in zijn toespraak beschreef hij de vele mogelijkheden om heel veel Open Monumenten te bezoeken in onze prachtige gemeente. “Er is weer een mooi programma samen gesteld waarbij voor iedereen wel iets bijzonders is te bewonderen. Wij danken vooral de particulieren voor het openstellen van hun bijzondere woning of villa. En ik ben blij dat ik nu vandaag de Open Monumenten Dagen officieel mag openen en nodig dan ook iedereen uit voor een kleine wandeling naar de nieuwe muziektent op het Dorpsplein. Waar men terecht kan voor een drankje en hapje en genieten kan van Jazzkwartet “Footprintzz“”

Architect Jan Rooding heeft vervolgens, gebruik makend van het thema ‘plekken van plezier’ een inleiding gehouden over de door hem ontworpen nieuwe muziektent in Ellecom. De middag werd om 18.00 uur afgesloten.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Meer weten over de Open Monumenten Dagen in gemeente Rheden? Kijk dan op: https://rheden.nieuws.nl/nieuws/147029/open-monumenten-dagen-plekken-van-plezier-gemeente-rheden-rozendaal/. Foto’s van de Open Monumenten Dagen van de afgelopen jaren bekijken? https://rheden.nieuws.nl/dossier/open-monumentendag/.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagramof krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen