Team PA kerstbomenactie voor het goede doel

Foto: Agnes Rijnbende - Sanders

RHEDEN – Met een recordaantal van 37 teamleden neemt Team-PA dit jaar voor de 10e keer deel aan de Alpe d’Huzes. En om in juni 2020 niet met lege handen aan te komen in Frankrijk, zijn de leden al druk bezig met het organiseren van allerlei acties om geld op te halen.

Een van die acties is een speciale kerstbomenverkoop.

De verkoop van de kerstbomen (Nordman of Fraseri) start feestelijk op zaterdag 30 november, aan de Groenestraat 6, in Rheden. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je dan voor 15 euro een boom aanschaffen.

“Maar het staat mensen natuurlijk vrij om meer te geven. Dat komt allemaal ten goede aan KWF Kankerbestrijding”, benadrukken de drijvende krachten achter de kerstbomenactie.

De kerstbomen, zonder kluit, worden door de leden persoonlijk van het land bij de kweker gehaald. Voor mensen die niet in staat zijn de boom zelf naar huis te vervoeren is het mogelijk om de boom zelfs aan huis te laten bezorgen. Maar dan wel binnen een straal van vijf kilometer in Rheden. En uiteraard tegen een kleine meerprijs, ook weer voor het goede doel.

OPROEP

Om een beeld te krijgen van hoeveel bomen het team bij de kweker moet gaan halen kunnen mensen zich nu al inschrijven voor een boom. Dat kan via [email protected]. Want zo zeggen de leden:

“Zo haal je niet alleen het ultieme kerstgevoel in huis, je draagt direct je steentje bij aan een prachtig doel.”

De aftrap van de kerstbomenactie start dus 30 november, maar zo lang de voorraad strekt kunnen mensen nog tot en met 21 december hun slag slaan.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0