Krijgt Tamara Onos uit Ellecom de titel schrijfster van de Beste Vrouwenthriller van 2019?

Foto: Tamara Onos

ELLECOM – De lokale thriller ‘Onder Invloed’ van Tamara Onos uit Ellecom behoort inmiddels tot de laatste tien kanshebbers op de titel ‘Vrouwenthriller van het jaar 2019’. Wil jij ook dat Tamara er met deze titel vandoor gaat? Stem dan op https://www.vrouwenthrillers.nl/index.php?page=boekvanhetjaar.

De Ellecomse schrijfster Tamara Onos debuteerde in februari 2019 met het boek ‘Onder Invloed‘, dat zich afspeelt op herkenbare plekken in Dieren, de Havikerwaard en Doesburg.

Omschrijving van ‘Onder Invloed’:

Wanneer een visser in het Gelderse natuurgebied de Havikerwaard verdrinkt, wijt de politie dit aan dronkenschap. Renske Nijland gelooft hier niets van, als expert gevaarlijke stoffen is zij ervan overtuigd dat iets of iemand het slachtoffer heeft bedwelmd. Met de dood tot gevolg. Ze bijt zich vast in het mysterie, maar kan niet voorkomen dat ze haar kinderen daarbij ongewild in levensgevaar brengt.

Als u het boek gelezen heeft of nu wel geïnteresseerd bent om het te lezen, en u vond het leuk, dan nodigen wij u uit om te stemmen op het boek via https://www.vrouwenthrillers.nl/index.php?page=boekvanhetjaar, u kunt het boek ook alsnog aanschaffen via:

Vrouwenthriller van het jaar 2019

Alle van origine Nederlandstalige vrouwenthrillers met een 4-sterrenbeoordeling of hoger maken kans op deze unieke titel en jij bepaalt welk boek het wordt. Elke bezoeker mag één keer stemmen met opgave van je email-adres, je mag net zoveel boeken nomineren als je wilt.

Op de website van www.vrouwenthrillers.nl vind je de shortlist van 10 boeken die al eerder door jullie stemmen is samengesteld. Deze laatste stemronde duurt nog tot en met zondag 26 januari 2020 waarna zo snel mogelijk de Beste Nederlandse vrouwenthriller van 2019 bekend wordt gemaakt.

(LET OP: Je ontvangt een email ter bevestiging van je keuze. Zorg er voor dat je die e-mail bekijkt en op bevestigen klikt om jouw stem te bevestigen. Voor Gmail en Hotmail gebruikers: als je geen bevestigingsmail ontvangt wordt dit zeer waarschijnlijk tegengehouden door je spamfilter. Controleer dus je instellingen of kijk bij je afgekeurde berichten.)

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

(Bron: http://www.vrouwenthrillers.nl/)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen