Vervelen tijdens de lockdown is onmogelijk dankzij Burgers’ Zoo!

Foto: Burgers' Zoo

REGIO – Burgers’ Zoo is helaas nog even gesloten. Minimaal tot en met 19 januari 2021 vanwege de lockdown, maar online staan de poorten van het dierenpark wagenwijd open! De afgelopen weken de organisatie achter het park hard gewerkt om jullie op diverse manieren een kijkje achter de schermen te geven Zodat jullie niets hoeven te missen van de dieren in Burgers’ Zoo. Hieronder vind je vier tips voor kleurrijke nieuwe content op de website van Burgers’ Zoo én de social media Instagram, Youtube. Facebook en Twitter.

Mis dus niets en veel kijkplezier gewenst!

De Vraag Van Vandaag - Burgers' ZooDe Vraag Van Vandaag  📹

In deze nieuwe videoreeks ‘De Vraag Van Vandaag’ gaan we de vragen van bezoekers van ons park beantwoorden. Tijdens de lock-down komt er elke vrijdag en woensdag een nieuwe video online, waarin een dierverzorger een dierenvraag beantwoordt. Heb je zelf ook een goede vraag? Post die dan onder één van de video’s en wie weet komt jouw vraag in de volgende (reeks) uitzending(en)! Wat is het duurste dier in de dierentuin qua onderhoud?

Live Video's - Burgers' ZooLive video’s 📹

Elke dinsdag en donderdag komt er een nieuwe live video op Facebook en YouTube online. Onze presentator neemt telkens een kijkje bij een andere diersoort, waar één van onze dierverzorgers van alles over vertelt. Zo missen jullie niets van de dieren en krijgen jullie een extra kijkje achter de schermen!

Lock-book - Burgers' ZooVolg het ‘lock-boek’ tijdens de lockdown 📝

Burgers’ Zoo is helaas voorlopig minimaal tot en met 19 januari 2021 gesloten voor haar bezoekers, maar dat betekent uiteraard niet dat er niets meer gebeurt in het park. Het leven gaat door en graag geven de medewerkers van het dierenpark jullie regelmatige updates van nieuwswaardige ontwikkelingen in het park. Jullie lezen alle nieuwtjes in het ‘lock-boek’, waarin ze meerdere malen per week een update posten. Veel leesplezier! Lock-boek: Jonge pinguïns.

Weekoverzicht:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden