Keukenbrand in bovenwoning Emmastraat Velp

VELP – Afgelopen zondagmiddag 11 april werd de vrijwillige brandweer van Velp gealarmeerd voor een woningbrand aan de Emmastraat te Velp. De brandweer maakte vrijwel direct middelbrand en vroeg andere eenheden voor assistentie ter plaatse te komen. Er zijn geen slachtoffers te betreuren.

Het bleek te gaan om een keukenbrand, de bewoners bleken al buiten het pand te staan. De brandweer had de brand snel onder controle en wist erger te voorkomen. De ernaast gelegen panden bleken wel veel last te hebben (gehad) van veel rookontwikkeling, de afdeling preventie van de brandweer doet onderzoek naar de oorzaak hiervan.

Het naastgelegen pand van waar de brand gewoed heeft was eerder een voormalig drugspand en werd door de burgemeester van Rheden voor 2 maanden gesloten. Gelukkig is daar nu geen sprake van.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden