Ook in mei blijft afvalpartner Suez het oud papier inzamelen

Foto:

GEMEENTE RHEDEN – Ook in mei blijft afvalpartner Suez het oud papier inzamelen. De alternatieve inzameling vindt daarom voorlopig nog plaats op maandag en woensdag, met uitzondering van enkele feestdagen.

Wil jij weten wanneer bij jou in de wijk het oud papier opgehaald wordt? Kijk dan tijdelijk niet op de papieren afvalkalender. De juiste inzameldagen vind je in de afvalwijzer-app en op www.rheden.nl/papierinzameling. De app Afvalwijzer is gratis te downloaden in de App Store of de Play Store.

Gemeente Rheden begrijpt dat er verwarring kan zijn over de inzameldagen. Toen de papieren afvalkalenders al waren verzonden, moest de gemeente door de lock-down toch de keuze maken om langer door te gaan met de aangepaste inzameldagen. Omdat Sue overdag inzamelt, moet u de papiercontainer vóór 7.30 uur aan de weg zetten.

Als er weer meer vrijheid is, dan gaan de verenigingen het oud papier weer inzamelen. Vanaf dat moment gelden ook weer de inzameldagen op de afvalkalender.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen