Rijnstate beperkt open op 5 mei en Hemelvaartsdag

Foto: Rijnstate Arnhem

VELP/ARNHEM/ZEVENAAR – Op woensdag 5 mei, Bevrijdingsdag, en donderdag 13 mei, Hemelvaartsdag, draait Rijnstate een zogeheten zondagsdienst. Dit betekent dat onze bloedafnamelocaties, de poliklinieken en onderzoeksafdelingen gesloten zijn.

In geval van nood kunnen patiënten uiteraard terecht bij de Spoedeisende Hulp van Rijnstate in Arnhem (Wagnerlaan 55 in Arnhem). Actuele informatie over onze bloedafnamelocaties is ook te vinden op www.zekerweten.nl

Poli-apotheek op Hemelvaartsdag gesloten, wel geopend op 5 mei

De Poli-Apotheek in Rijnstate Arnhem en in Rijnstate Velp is op 5 mei wél gewoon geopend, in Arnhem van 8.30 tot 18.00 uur en in Velp van 8.30 tot 12.30 en van 13.30 tot 17.30 uur. Op 13 mei, Hemelvaartsdag, is de Poli-Apotheek gesloten. In geval van nood kunt u op Hemelvaartdag contact opnemen met de Dienstapotheek Arnhem, 026- 2020 800.

Rijnstate. Voorop in zorg voor jou.

Rijnstate is een zeer vooruitstrevend topklinisch ziekenhuis met 28 verschillende specialismen en circa 5.500 medewerkers. We werken voortdurend aan manieren om onszelf en onze dienstverlening merkbaar te verbeteren. En als we geloven dat iets inderdaad tot betere zorg kan leiden, dan gaan we er ook echt voor. We willen vernieuwingen realiseren die tastbaar zijn. Dus wetenschap en onderzoek inzetten die ertoe doen in de praktijk. Om onze zorg steeds prettiger, soepeler en effectiever te maken. Op een heel menselijk niveau. Met andere woorden: voor jou.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden