Sportclub EDS Ellecom gaat met BUITENFIT starten met FASTER

Foto: rheden.nieuws.nl

ELLECOM – Sportclub EDS Ellecom gaat met BUITENFIT starten met FASTER, een beginnersprogramma van 3 maanden waarmee je fitter en vitaler wordt.

“Door corona sporten miljoenen mensen veel minder dan voorheen.  Een op de tien sportende Nederlanders is zelfs helemaal gestopt…”  

Geldt het bovenstaande ook voor jou en wil je het sporten weer op een verantwoorde  manier oppakken? Of is sport niet echt ‘jouw ding’ maar overweeg je om toch te beginnen?  Dat kan! BUITENFIT gaat starten met FASTER, een beginnersprogramma van 3 maanden  dat is gericht om op een veilige en leuke manier fitter en vitaler te worden.

FASTER

FASTER staat voor Fit, Aandacht, Specifiek, Teamwork, Expertise en Resultaat. Deze zes  pijlers vormen het fundament van het programma dat 3 maanden duurt. FASTER heeft als  doel om jou (weer) veilig te laten bewegen en een mindset creëren waardoor je straks zelf  gemotiveerd bent om te blijven bewegen. 

Door 2 keer per week gezamenlijk te trainen bouw je conditie en kracht op. Tijdens deze trainingen word je door een geschoolde en ervaren (personal) trainer begeleid. Met behulp van de groep en trainer werk jij aan jouw persoonlijke doelstellingen. Specifiek dus maar wel met de gezelligheid en de stimulans van een groep. Naast de fysieke training is er aandacht voor het bewust omgaan met voeding en krijg je tips over een gezonde leefstijl. 

Informatieavond

Klinkt goed maar is het iets voor jou? Op dinsdag 11 mei vertelt Michel, één van de organisatoren, om 19:30 uur in de kantine van Sportclub EDS aan de Eikenstraat 3A te Ellecom, je graag meer over het  programma. Om je alvast een idee te geven waar het programma uit bestaat: een persoonlijke intake, 24 trainingen, 2 workshops en veel plezier. De kosten bedragen € 100,- per persoon.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden