Buurthuis De Poort in Velp is vanaf 5 juni weer open gegaan

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Buurthuis De Poort aan de van Heeckerenstraat in Velp is vanaf 5 juni weer open gegaan. Natuurlijk moet iedereen zich binnen in De Poort nog steeds houden aan de corona-afspraken zoals het dragen van een mondkapje, handen wassen en anderhalve meter afstand bewaren.

Maar er worden langzamerhand weer wat activiteiten opgestart en natuurlijk kan iedereen gewoon even binnen lopen voor een praatje. Ook de wandelgroep op de maandag en donderdag om 10.00 uur gaat weer van start. Fijn wandelen en dan gelijk een praatje maken met andere mensen. Het Repair Café gaat ook weer beginnen op de 4e zaterdag van de maand dus de eerst is op 26e juni. Het Velpsch Maal, Bingo, workshops, en een activiteit op donderdag staan ook in de planning.

Heb je vragen dan kun je terecht bij de beheerder, of bij het bestuur dat vaak op de dinsdagmiddag aanwezig is in het gebouw vanaf 13.00 uur.

Kijk tevens op de website welke activiteiten er nog meer georganiseerd worden, misschien staat er een activiteit bij waar je graag aan mee wilt doen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden