Concert Wouter Hamel op Middachten

DE STEEG – Op zondag 18 juli gaf Wouter Hamel, als eerste artiest, een concert in het openluchttheater in de tuin van Middachten. Georganiseerd door cultuurbedrijf RIQQ, volgt Suzy V. op  25 juli 2021.

Wouter Hamel bracht voor de eerste keer zijn nieuwe muzikale tour ten gehore deze zondag, een soort test voordat hij hiermee door het land zal gaat trekken.

Het is een theaterprogramma waarin het publiek zich in een opwindende nachtclub waant uit het midden van de vorige eeuw maar met een moderne muzikale toevoeging. Geïnspireerd uit de jazzy pop van de jaren ‘30 tot ’50 maar waar in ook een jaren ’70 stijl was toegevoegd.

De 100 toegestane toeschouwers genoten er zichtbaar van, zij konden coronaproef twee aan twee luisteren en toekijken naar een geweldig muzikale optreden in een zon overgoten theater van Middachten.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden