Doe de Health Check en ga aan de slag met een leefstijlcoach

Foto: Vitafy

DIEREN – Na een succesvolle introductie van VITAFY in Arnhem start Active Living in september een volledig vergoed leefstijlprogramma. In samenwerking met Incluzio Rheden bieden zij 50 inwoners van Dieren de mogelijkheid om actief aan hun gezondheid te werken.

Vraag je je ook wel eens af welke manier van afvallen het beste bij je past of hoe je stopt met jojo-en? Zit je gewicht je in de weg om leuke dingen te ondernemen en wil je je weer lekker in je vel voelen? Of ben je benieuwd hoe het ervoor staat met je gezondheid?

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn: een gratis Health Check, met de mogelijkheid om daarna te starten met een vergoed leefstijlprogramma. Het programma is gericht op een betere gezondheid, afvallen, hogere kwaliteit van leven door middel van duurzame gedragsveranderingen. De coaches van Active Living hebben er zin in om met de inwoners van Dieren aan de slag te gaan.

Gezonder leven, hoe doe je dat en waar begin je dan?

Op 16, 17 en 18 september vinden de Health Checks plaats in Dieren. Tijdens de Health Check meet de organisatie onder andere je bloeddruk, cholesterolgehalte, glucose en lichaamssamenstelling. Je gaat tijdens de Health Check in gesprek met de leefstijlcoach over jouw leefstijl en een passend vervolg.

Aanmelden

Meld je aan op www.vitafy.nl/Dieren. Hier plan je je Health Check in en vul je de online vragenlijst in. De Health Checks vinden plaats op 16, 17 en 18 september in de Oase op verschillende tijdstippen. Wees er snel bij. Er is plaats voor 50 personen.

Health Check Vitafy

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden