Concertgebouworkest Young in Openluchttheater de Pinkenberg

VELP/ROZENDAAL – Zaterdag 14 augustus gaf  onder een stralend zonnetje het Concertgebouworkest Young een fantastisch concert verzorgd door de koper,- en houtblazers in het Openluchttheater de Pinkenberg.

Rond de 150 muziekliefhebbers genoten van het de klanken die hen werd voorgeschoteld. Getalenteerde musici van 14 tot 18 jaar uit verschillende Europese landen vormden samen de 2e editie van het Concertgebouworkest Young. De 10 koperblazers openden het concert om 11.00 uur met werken van o.a. Gabrieli, Debussy en Bruckner.

Na een korte pauze lieten de houtblazers van zich horen, ook onder leiding van topdirigent Daniel Harding speelden zij o.a. Brahms’ Tweede symfonie en de concertouverture Con Brio van Jörg Widmann’. Dit optreden werd rond 11.30 uur onder een daverend applaus  afgesloten.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Voor meer informatie kijk op : http://www.depinkenberg.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden