Gladiolenfestijn in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Zaterdag 14 en zondag 15 augustus konden en het weekend van 21 en 22 augustus 2021 kunnen er bij Challa Gladiolen aan de Jut van Breukelerwaardlaan 6 in Laag-Soeren zelf Gladiolen geplukt worden.

De Gladiolenvelden en andere velden met prachtige andere bloeiende planten werden weer druk bezocht door vele liefhebbers hiervan op de eerste zaterdag 14 augustus, natuurlijk met in achtneming van de geldende coronaregels natuurlijk.

Men kon ze zelf plukken en een boeket samenstellen uit het veld.

Tevens waren er enkele kraampjes met kunst en glas in lood werkjes, werd er wol gesponnen en zondag 15 augustus gaf tuinexpert Romke van de Kaa om 11.15 uur een lezing met het thema De onderwereld van de tuin.

Het Gladiolenfestijn is van 10.00 tot 17.00 uur te bezoeken. Tevens is de theetuin op het terras geopend en zijn er heerlijke zelf gebakken taartpunten bij de thee of koffie verkrijgbaar.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Voor meer informatie kijk op: http://www.challagladiolen.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden