Putvisser in de Emmastraat te Velp gesignaleerd

VELP –  Afgelopen zaterdag 4 september was er wel een hele rare snuiter in de Emmastraat in Velp, die aan het putvissen was voor de kerk, waarmee hij veel bekijks kreeg van het langs komend winkelend publiek.

Putvisser Ale Hartgers was deze keer neer gestreken in de Emmastraat om daar zijn geluk te beproeven om weer wat vis te kunnen vangen. Normaal is zijn vaste vis plek in de binnenstad van Doesburg. Hij doet dit al jaren en heeft zelfs diverse hoofprijzen gewonnen zo liet hij trots zien op zijn oorkondes die hij bij zich had staan. Ook doet hij aan magneet putvissen en liet zijn vangst zien in een doos vol met sieraden en andere waarde volle spullen.

Hij vroeg menig voorbijganger (vooral vrouwen) om hem te helpen de vis uit de put te halen als hij weer beet had.

Vele nieuwsgierigen hielpen hem hiermee, maar slaakten vaak een grote gil als de hengel omhoog gehaald werd en er weer een grote spin aan de haak, tevoorschijn kwam. Om vervolgens met een brede glimlach snel te vertrekken.

Hij vertelde onder uitdrukkelijke geheimhouding dat hij volgende week zaterdag 11 september, om drukte van andere vissers te voorkomen, weer aanwezig zou zijn op deze mooie putvissersplek hier in Velp.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Putvisser in de Emmastraat te Velp gesignaleerd

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden