Guus Tangeler Bigband met Thijs van Leer op Middachten

DE STEEG – Zondag 12 september sloot de Guus Tangeler Bigband met als speciale gast Thijs van Leer het zomerseizoen af van Cultuurbedrijf RIQQ in het Openluchttheater van Kasteel Middachten in De Steeg.

De Guus Tangeler Bigband  bestaat uit 18 professionele jazzmusici afkomstig uit het midden van Nederland en is opgericht in 1985. Zij treden regelmatig op  voor een groot publiek in het land.

Deze morgen hadden zij een speciale gast uitgenodigd namelijk solist Thijs van Leer bekend van de groep Focus met Jan Akkerman en Pierre van der Linde bekend op podia in binnen en buitenland.

Het concert was van 11.30 tot 13.00 uur met een pauze van 15 minuten, en werd bezocht door 150 belangstellenden. (toegestaan met de coronaregels) die genoten in een waterig zonnetje en de muzikale klanken van het orkest.

Het laatste muzikale optreden op de Pinkenberg in Rozendaal is op 25 september om 19.00 uur met de Isseltalermusikanten met een bierproeverij van Bierbrouwerij “De Snor “. Tevens sluiting RIQQ van het zomerseizoen.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Voor informatie kijk ook op: www.cultuurbedrijfriqq.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden