Een hele bijzondere kermis in Dieren

DIEREN – Van vrijdag 29 oktober tot en met zondag 31 oktober is er Kermis op het Ericaplein in Dieren. Met op zaterdagavond een speciaal en heel spannende Fright Night in Halloween outfit.

Eindelijk kon het weer, en organiseerden de ondernemers van Winkelcentrum Calluna naast Kermis, een grote braderie en een Fright Night.

Vrijdag 29 oktober opende de kermis op het Ericaplein om 13.00 uur, op zaterdag 30 oktober om 12.00 uur en zondag de 31ste om 13.00 uur en is alle dagen tot 23.00 geopend.

Op de grote kermis met veel attracties voor jong en oud kan iedereen zich vermaken, maar de zaterdagavond was wel heel spannend. Fright Night op de kermis, acteurs en figuranten in mooie, grappige en enge kostuums bewegen zich dan over het kermisterrein. Bezoekers, jong en oud, worden uitgedaagd om ook in een passende outfit naar de kermis te komen. Het is tenslotte “Halloween”.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden