Sinterklaas is weer in gemeente Rheden aan gekomen

RHEDEN – Ondanks alle nieuwe beperkingen rondom het coronavirus, arriveerde Sinterklaas met zijn pieten toch in de Rhedense haven op zaterdag 13 november. Zij begroetten vele kinderen tijdens de rijtoer naar Partycentrum Ons Huis aan de Meester B. van Leeuwenplein in Rheden.

Rond 11.45 uur verzamelden vele kinderen, ouders, opa’s en oma’s zich op het Meester B. van Leeuwenplein om vandaar uit lopend achter de Wegwijspiet en een gelegenheidsband gevormd uit leden van het Rhedens Fanfare Corps en de March & Showband Rheden, naar de haven bij de Meteoor te gaan.

Sinterklaas en de pieten, die in veel verschillende bootjes aankwamen rond 12.30 uur in de haven van de Meteoor, werden welkom geheten door wethouder Gea Hofstede van gemeente Rheden. Dit keer geen handen schudden maar een boks geven aan Sinterklaas en de pieten. Hierna stapten Sinterklaas en Gea Hofstede in een fraai versierd legervoertuig, gevolgd door een oldtimer met pieten. Een voertuig van de brandweer sloot de stoet op weg naar Partycentrum Ons Huis waar de kinderen met Sinterklaas en pieten op de foto konden gaan.

Hierna volgde de “Balkonscene“ bij Partycentrum Ons Huis waarbij Sinterklaas welkom werd geheten door Robert Vermeer, voorzitter van Rhedens Dorpsbelang gevolgd door wethouder Gea Hofstede. “Sinterklaas, ik ben blij u toch te mogen begroeten op deze bijzondere dag, dit keer geen feest in de zaal, maar zo te zien is de Rhedense bevolking hier toch in groten getale aanwezig.”

Sinterklaas beantwoordde deze begroeting met: “Ik ben erg blij de kinderen toch te mogen begroeten en daarom mogen alle kinderen vanavond de schoen zetten.”

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Dossier: Sinterklaas
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden