Evert Gerritsen geëerd door VV Dieren

DIEREN – Evert Gerritsen was erelid van VV Dieren en is overleden op 27 november, Evert had VV Dieren als zijn achtertuin, hij was er altijd. Ook was hij erg belangrijk met de fusie van Juvemtus en Erica 76 wat uiteindelijk VV Dieren is geworden.

De sfeergroep VV Dieren Youth heeft een erehaag gevormd met fakkels, bij het naderen van de auto gingen de fakkels één voor één aan, vrijwel de gehele club was er om Evert een laatste groet te brengen, velen stonden al langere tijd in de koude te kleumen, het was 3 graden.

Veel spelers vonden het jammer dat er geen afscheidswedstrijd was, toch hadden ze groot begrip waarom, en vonden het fijn om elkaar toch te kunnen zien. Dit weekend zijn er geen activiteiten bij VV Dieren, in overleg met de KNVB zijn alle activiteiten dit weekend afgelast.

De uitvaartbegeleider die voor de wagen uit liep was erg dankbaar en zeer verrast door de prachtige sfeeractie en de hoeveelheid mensen die erop af waren gekomen, het ontroerde haar ten zeerste.

De lijkwagen werd gevolgd door de familie met rouwvlaggetjes.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen