PvdA Rheden stelt kandidatenlijst vast

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – De PvdA afdeling Rheden heeft vandaag de kandidatenlijst vastgesteld voor de GR’22 verkiezingen. De lijst is een combinatie van ervaren politici en enthousiaste en talentvolle nieuwe kandidaten.

De lijst wordt aangevoerd door wethouder Gea Hofstede en de huidige fractievoorzitter Marleen Noorland. Gea Hofstede werd aangewezen als lijsttrekker. De lijsttrekker is blij met deze mooie en diverse lijst waar ervaring en nieuw talent samenkomen. Ze noemt het ‘een prachtig team‘.

Veel jongere kandidaten

In totaal telt de kandidatenlijst maar liefst 18 namen. Opvallend is het grote aantal jongere kandidaten hoog op de lijst. De jongste is 28 jaar. Het afdelingsbestuur is daar trots op. De afdeling Rheden-Rozendaal heeft de laatste paar jaar veel jongere leden mogen begroeten. Zij hebben ook aandacht voor zaken die jongeren belangrijk vinden. Hun inbreng is terug te zien in ons verkiezingsprogramma. Dat maakt ons programma dus ook aantrekkelijk voor jongere kiezers.

Verkiezingsprogramma: Thuis in Rheden

Samen met de kandidatenlijst werd ook het verkiezingsprogramma voor de komende 4 jaar vastgesteld. De PvdA gaat de verkiezingen in met de leus: ‘Thuis in Rheden‘. Belangrijke onderwerpen in het programma zijn volkshuisvesting, duurzaamheid en klimaat, gelijke kansen, werk en inkomen en veiligheid. Verder heeft de partij voor elk dorp een aantal specifieke wensen. Het complete verkiezingsprogramma is te vinden op de website van de PvdA, http://www.rheden.pvda.nl/standpunten

De complete kandidatenlijst ziet er als volgt uit:

 1. Gea Hofstede (50 jaar)
 2. Marleen Noorland (61 jaar) 
 3. Willem Heesen (38 jaar)
 4. Mehmet Sahan (34 jaar)
 5. Goos Hageman (68 jaar)
 6. Tim Cator (28 jaar)
 7. Mark Doornbos (30 jaar)
 8. Rob van der Weijden (65 jaar)
 9. Joppe de Ruiter (47 jaar)
 10. Arie Teeuw (65 jaar)
 11. Hans Bosman 
 12. Inge Booij 
 13. Jan ter Avest 
 14. Tom Couwenhoven 
 15. Franske Brand 
 16. Ella Schadd 
 17. Niels Booij 
 18. Henk van Valburg

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen