Gemeente Rheden houdt geen nieuwjaarsreceptie maar maakt nieuwjaarsfilm

Foto: visualhunt.com

GEMEENTE RHEDEN – Door de aangescherpte coronamaatregelen is het helaas ook deze keer niet mogelijk een nieuwjaarsreceptie te houden. In 2022 was het de bedoeling dat inwoners, ondernemers, verenigingen, instellingen, raadsleden en het college elkaar zouden ontmoeten in het dorp Laag-Soeren.

Nieuwjaarsfilm

Om toch iedereen een goed jaar te kunnen wensen, is er een nieuwjaarsfilm opgenomen bij Studio26 in Velp met als thema ‘Ontdek je talent’. De film gaat vooral over Rhedense jongeren die ondanks deze moeilijke coronatijd toch hun kansen pakken en talenten ontplooien.

Burgemeester Carol van Eert en Marc Budel (wethouder cultuur, sport en jeugd) laten dit zien in een film die vanaf 1 januari 2022 om 10.00 uur op de verschillende kanalen van de gemeente Rheden te bekijken is.

Fijne feestdagen

Het college van B&W en de gemeenteraad van Rheden wensen iedereen alvast fijne feestdagen. Ze spreken de wens uit dat 2022 een jaar wordt waarin naast de effecten van corona ook lichtpuntjes te zien zijn.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen