Sporten in coronatijd? Doe mee met de Vijf van AV Gelre

Foto: AV Gelre Dieren

DIEREN – De Vijf van Gelre als antwoord op de nieuwe lockdown. Atletiekvereniging Gelre nodigt inwoners uit om zelfstandig te komen sporten in de buitenlucht. En daagt je uit om het beste uit jezelf te halen op de vijf kilometer.

Met De Vijf van Gelre daagt AV Gelre deelnemers uit om zichzelf te gaan verbeteren op de vijf kilometer, zowel op de baan als in het bos. Het doel is dat je na vijf weken vijf kilometer hardloopt in een tempo dat hoger ligt dan nu. De ingrediënten: een beetje motivatie, een trainingsschema van vijf weken, een atletiekbaan en een bewegwijzerde 5 km route in het bos. De Vijf van Gelre is bedoeld voor geoefende hardlopers die nu al vijf kilometer achter elkaar kunnen hardlopen. Machiel: ‘Mensen die willen starten met hardlopen kunnen dit beter onder begeleiding doen om blessures te voorkomen. Hiervoor kun je contact opnemen met de secretaris van AV Gelre.’

Voorzitter van Av Gelre Machiel Wetselaar:

‘Helaas zijn we nog niet van het coronavirus af en kunnen we tot minimaal tot 15 januari niet de normale trainingen doen. Een lockdown heeft grote gevolgen op de gezondheid van iedereen. Wij willen als club graag iets doen om leden en andere bewoners van de regio te ondersteunen en te stimuleren om te blijven bewegen komende weken. Hiervoor hebben we De Vijf van Gelre bedacht.’

Geïnteresseerd?

Je kan elk moment starten en het trainingsschema is te vinden op www.avgelre.nl en bij het clubhuis van AV Gelre aan de Kolonieweg 2A in Dieren. De baan is open van 9:00 tot 17:00 uur. De bosroute is ook te vinden op de www.avgelre.nl en is in het bos aangegeven met pijlen vanaf de parkeerplaats van het clubhuis. Als je het leuk vindt kun jij je resultaten delen via de facebookpagina van AV Gelre of met instagram #devijfvangelre.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen