Online open dagen Yuverta mbo Velp

Foto: Yuverta mbo Velp

VELP – Op vrijdag 28 januari en zaterdag 29 januari 2022 kunnen studiekiezers online kennismaken met de opleidingen van Yuverta mbo Velp. Op beide dagen kunnen studiekiezers online presentaties volgen over opleidingen van hun interesse. Docenten én studenten komen aan het woord en beantwoorden vragen over de opleiding, (buitenland)stage, projecten, leerwerkplek, de sfeer op school en nog veel meer.

Zo biedt Yuverta haar toekomstige studenten toch de gelegenheid om alles te weten te komen over een vervolgopleiding.

Maurice Koster, senior opleidingsmanager van Yuverta mbo Velp: ‘De open dagen zijn altijd een feest voor de bezoekers. Het groen in en om het gebouw en het uitzicht over landgoed Larenstein maakt Yuverta mbo Velp een fijne plek om te studeren. En dat voel je wanneer je ons pas gerenoveerde gebouw bezoekt. Online is het lastig om de sfeer over te brengen, dus hebben we veel aandacht gestoken in onze voorlichtingspresentaties én een persoonlijke benadering: een studiekiezer kan 1-op-1 online in gesprek met onze docenten en studenten. En binnenkort, als het weer kan, bieden we rondleidingen aan door het gebouw en een uitgezette wandelroute over het prachtige landgoed.’

Opleidingen

De opleidingen bij Yuverta mbo Velp hebben hun eigen specialisme en vinden elkaar in de liefde voor de natuur, het klimaat en het buiten zijn. Dankzij de goede banden met het bedrijfsleven heeft iedere opleiding (internationale) werkweken en excursies, zodat je veel in de praktijk leert. Populaire opleidingen zijn Bos- en Natuurbeheer, Boomverzorging / European Tree Worker (ETW), Watermanagement, Eco en wildlife en Outdoor en recreatie.

Kennismakingsweek

De online open dagen van Yuverta mbo Velp zijn onderdeel van de kennismakingsweek van Yuverta. Studiekiezers kunnen in deze week online meer te weten komen over alle Yuverta richtingen, opleidingen en scholen. De week loopt van 21-30 januari 2022. Aanmelden kan via: yuverta.nl/kennismaken.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen