Concert Dorpskerk Rheden: Staffa Trio

Foto: Staffa Trio

RHEDEN – Voor zondagmiddag 6 februari staat een concert van het Staffa Trio gepland in de Dorpskerk in Rheden. Uiteraard is dit nog onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen. 

Het Staffa Trio bestaat sinds 2013. Staffa is afgeleid van het Schotse eiland Staffa waar Felix Mendelssohn na een bezoek de beroemde ouverture “Die Hebriden” schreef. In 2019 was het Staffa Trio ook al te gast in de Dorpskerk. Zij verzorgden toen een prachtig concert van hoog niveau. 

Voor het komende concert hebben zij een mooi en aantrekkelijk programma samengesteld. 

Zij zullen werken spelen van bekende en wat minder bekende componisten waaronder Dmtri Sjostakovitsch (1906-1975), Aram Khachaturian (1903-1978), John Williams 1932- ) en Maurice Ravel (1875 – 1937). Het Staffa Trio bespeelt een viool, een klarinet en een piano. Het concert begint om 15:30 en zal ongeveer een uur duren. 

Vanaf 15:00 uur kunt u de kerk binnen en is er koffie of thee met wat lekkers. Entree is gratis, wel is er een vrijwillige collecte bij de uitgang. 

Om zeker te zijn of het concert doorgaat kunt u kijken op de website: www.dorpskerkrheden.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen