Mantelzorgcafé: De weg in “zorgland”, donderdag 17 maart 2022

Foto: Innoforte

VELP – Met het thema ‘De weg in “zorgland”’ belooft het weer een boeiende avond te worden in het mantelzorgcafé 17 maart in Velp.

De avond wordt geleid door Sandra Tuijten en Edith Magnin, beide casemanager dementie. Het mantelzorgcafé wordt gehouden in ’t Prieel, Graaf Ottostraat 30d in Velp. Het is van 19.30 uur tot 21.30 uur en de toegang is gratis. Aanmelden is i.v.m. corona verplicht.

Wat als je merkt dat je geheugen achteruit gaat? Wat als je dit bij je partner, ouders of goede vriend(in) opmerkt? Wie kan je daarin bijstaan? Wat als je het niet meer alleen redt of als mantelzorger ondersteuning nodig hebt? Hoe kan iemand op een wachtlijst komen voor verzorging of een verpleeghuis? Hoe wordt dat betaald? Zoveel vragen die in zo’n situatie op je af komen. Op deze avond komen onder andere dit soort onderwerpen aan bod en krijgt u antwoord op uw vragen.

Heeft u belangstelling dan bent u van harte welkom in het mantelzorgcafé.

Wie voor langere tijd de zorg draagt voor een naaste die ziek is, is ook welkom in het mantelzorgcafé. Wie thuis namelijk de zorg heeft voor iemand met dementie of chronische ziekte, kan een steuntje in de rug goed gebruiken. Het mantelzorgcafé biedt dit. Hier komen mensen die in vergelijkbare omstandigheden zijn, in een ontspannen sfeer samen.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor het mantelzorgcafé bij Meldpunt Vrijwillige Thuishulp. Zij zijn telefonisch bereikbaar op 026-3707070 van maandag t/m vrijdag van 9.30 – 11.30 of via email [email protected].

Aanmelden kan ook bij ’t Prieel van Innoforte op nummer 06-83697204 of via email [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen