Vrijwilligers gevraagd bij het Bonteschaapfestival op 12 juni 2022

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Het Bonte Schaap Festival (voorheen het bekende schaapscheerdersfeest) zal een jaarlijks terugkerend evenement worden vóór het dorp Rheden en zeker ook dóór het dorp Rheden.

De opzet is een ouderwetse braderie waarbij verenigingen, stichtingen, hobbyisten, ondernemers en andere enthousiastelingen de mogelijkheid krijgen om zichzelf te presenteren in het dorp. En natuurlijk worden de schapen deze dag ook geschoren; net zoals het al bijna vijftig jaar in het dorp gebeurt.

Er zijn verschillende taken waarvoor wij vrijwilligers zoeken, te weten:

  • Kinderactiviteiten
  • Culturele activiteiten
  • Team voor versiering van het dorp
  • Sterke handjes voor de dag zelf
  • Hulp voor de marktmeesters

Heb je zin om mee te komen helpen, kom dan woensdag 13 april om 19.30 uur naar het Dorpshuis in Rheden voor meer informatie.

Mocht het die avond niet lukken, maar wil je wel graag meewerken, neem dan tijdens openingsuren contact op met Rob van Schoenmakerij Neijenhuis.

Bonte schaap festival
Bonte-Schaap-Comite

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen