Interesse in vrijwilligerswerk? Kom langs op de weekmarkt voor informatie

Foto:

GEMEENTE RHEDEN – In april staat het Vrijwilligerspunt Rheden samen met lokale vrijwilligersorganisaties op verschillende weekmarkten om vrijwilligerswerk onder de aandacht te brengen en samen met inwoners te kijken wat ze kunnen betekenen als vrijwilliger.

Op woensdagochtend 13 april in Dieren (Ericaplein) en op donderdagochtend 14 april in Velp (Den Heuvel).

Word ook vrijwilliger!

Kom gezellig langs voor een kop koffie op de markt om je te oriënteren en te kijken wat bij jou past!

Vrijwilligerswerk is er in alle soorten en maten! Veel vrijwilligersorganisaties zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Sommige klussen zijn eenmalig, bijvoorbeeld helpen bij een buurtfeest. Andere werkzaamheden zijn structureler, bijvoorbeeld maandelijks of wekelijks. Voor ieder is er wat wils!

Thijs den Heijer, coördinator van het Vrijwilligerspunt Rheden benadrukt dat vrijwillige inzet van grote waarde is: “Dankzij de inzet van vele vrijwilligers is er extra aandacht voor mensen die dat nodig hebben. Daarmee is het heel nuttig en geeft het voldoening. Vrijwilligerswerk is bovenal gewoon heel leuk om te doen en een manier om nieuwe mensen te leren kennen”.

Meer informatie over vrijwilligerswerk in de gemeente Rheden en Rozendaal? Kijk op www.geldersehanden.nl/rheden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen