Twee aanhoudingen na incident met mogelijk vuurwapen op kermis Dieren

DIEREN – Na een incident op de Dierense kermis waar met een mogelijk vuurwapen werd gedreigd ging de politie op zoek naar een mogelijke verdachte die bij dit incident betrokken was.

Vervolgens heeft de politie in de nacht van dinsdag op woensdag twee waarschuwingsschoten gelost bij een aanhouding in een woning aan de Kruisstraat in Dieren.

Al snel kwam deze woning naar voren als locatie waar een verdachte man zich op zou houden. Tijdens de aanhouding werd een waarschuwingsschot gelost door de politie waarna de man zich uiteindelijk overgaf en de woning uitkwam.

Een tweede man die ook in de woning was werd naar buiten gepraat maar werkte in eerste instantie ook niet mee waarna nog een waarschuwingsschot gelost werd.

Meerdere agenten kwamen ter plaatse en hielden de woning lange tijd onder schot, momenteel is er nog een onderzoek gaande, meer informatie ontbreekt nog.

(Foto’s: – Persbureau Heitink)

27-04-2022 Vuurwapenincident Kermis Dieren 27-04-2022 Vuurwapenincident Kermis Dieren

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen